İçeriğe geç

Serdar In Ingilizcesi Ne

Sırdar ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: sirdar.

Adiniz ne ingilizcesi?

adın ne? adın ne?

Burak’ın ingilizcede ne demek?

PANCAR | Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

Sergen ingilizcede ne demek?

“sergen” kelimesinin İngilizce Türkçe Sözlükteki anlamları: 3 sonuç vitrin i. raf i. hake i.

Nihat Sırdar evli mi?

Mehveş SırdarNihat Sırdar / Eşi (d. 2002)

Sır ne demek din?

Bir sır, belki de ifşa edilmemesi gereken bir şeydir. Ancak, halk bilgeliğinde, sırrın anlaşılmaz ve çözülemez olması yalnızca Tanrı’nın isteğidir. Allah’ın isteğine göre anlaşılamayan, anlaşılamayan veya çözülemeyen hiçbir gizli yön, gizli taraf veya durum yoktur.

İngilizce Elif Nasıl Söylenir?

“elif” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 3 sonuçKategoriİngilizce1GenelArap alfabesinin ilk harfi i.2Genelaleph i.Dilbilim3Dilbilimif i.

Zehra ingilizcede ne demek?

“zahra” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 6 sonuç baccharis i. tüketim otu i. Baccharis halimifolia i.

Turkey ismi değişti mi?

Türkiye, Aralık 2021’den bu yana uluslararası platformlarda ülke ismi olarak Türkiye yerine “Turkey” ifadesini kullanmaya başladı.

Burak ismi Kürtçe mi?

Hz. Muhammed’in Miraç gecesi yolculuğu, hızlı, yıldırım hızıyla. Burak isminin kökeni: Burak kelimesi Arapça kökenli olup İslami metinlerde, özellikle Hz.

Burak Arap ismi mi?

Burak (Arapça: براق), İslami inanışa göre Hz. Muhammed’in Miraç’ta kullandığı dağdır. Burak, kelimenin tam anlamıyla Allah’a yaklaşmak ve yakınlaşmak anlamına gelir. Burak, şimşek, parıltı, parlaklık, ışık anlamına gelen Arapça berk kelimesinden türemiştir.

Aysberk ingilizce ne demek?

“aysberg” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 5 sonuç berg i. iceberg i. ice drilling i.

Garson ingilizcede ne?

“garson” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 8 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımGarson i. Öğrencilik yıllarında garson olarak çalıştı. Öğrencilik yıllarında garson olarak çalıştı. Daha fazla ifadeGenel2Genelserver i.

Sultan ingilizcesi ne demek?

Sultan İngilizce’de ne anlama geliyor? Yazılışı Queen’dir. Sultan. Bir Müslüman devletinin yöneticisi veya hükümdarı; özellikle Türklerin yöneticisi; Padişah veya Büyük Bey; resmen böyle adlandırılır. Müslüman bir ülkenin yöneticisi.

Serdar ingilizcede ne demek?

“serdar” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 2 sonuç sirdar i. başkomutan i.

Sırrî ne demek?

Türk Dil Kurumu’na göre Sırrı isminin anlamı; Sır saklamasını bilen kimse.

Sırren ne demek?

Sirenler veya Seirenes (Yunanca Σειρήνες veya Acheloides), Yunan mitolojisinde Sirenum scopuli adı verilen bir adada yaşadığına inanılan deniz canlılarıdır.

Nihat Sırdar Sivrisinek kimdir?

İstanbul’da doğdu. Makine ressamı olarak eğitim aldı ancak radyo sunucusu oldu. 1993’ten itibaren Best FM’de 12 yıl ve Alem FM’de 8 yıl boyunca Nihat’la Curcuna ve Nihat’la Sivrisinek programlarını hazırladı ve sundu. Ekim 2013’ten beri Show Radio’da aynı programları yapıyor.

Sırık ne demek TDK?

TDK sözlüğüne göre “direk” kelimesi uzun ve kalın ağaç anlamına gelir. Dilimizde genellikle bu anlamı doğrultusunda kullanılır. Özellikle uzun boylu insanları veya nesneleri tarif etmek için tercih edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir